Post by mathpemulbioschal on Feb 12, 2022 19:34:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
най яката игра!!☺
Готина игричка
Добре е, но не е много добре и не е много лошо
Наистина приятно беше забавно и здравословно за моята концентрация mmaatte
Много ми харесва тази игра. Това е доста взрив. Притеснявам се и се вълнувам. Невероятно е. И фоновата музика е страхотна. Пристрастен съм към тази игра!
обичам го, но World 11 се срива. умирам, преди да започне рундът на звяра.
Каква глупава скучна игра какво е това мисля, че е глупава игра някога Това е лоша игра, не я инсталирайте
Супер игра само дето има много работа нива.
Lep's World 2 Arked gafo
Обичам тази игра, но тя се срива, моля, поправете я
тази игра е добра, но има проблем, ако не играя ниво за един ден, той се връща назад, аз бях на свят 2-6 и когато дойдох беше на 2-1, наистина е голям проблем, ако създателите на играта виждат моето мнение, така че моля, поправете го
Рекламата връща много назад и пуснаха рекламата връща много назад и е супер гадно и затова давам една звезда и това е за 0 звезди да
Toca Life World 教育 poo
Иска ми се да мога да оценя тази нула, защото след като стигнеш до определено ниво е невъзможно да се качиш, за да завършиш нивото
много хубави игри много интересни с различни нива ...... всички трябва да изтеглят тази игра .. превъзходна игра ... фантастична работа . в блокиране помага за прекарване на време и децата. Също така харесвате да играете тази игра...😀😃
така че е смешно, но моля те, ако не искаш да ми показваш реклама, за да продължа да играя, не го казвай, това ме ядосва много
Играта е толкова интересна, но е незавършена, така че любезно я довършете
Това е много добра игра, но аз й давам 1 звезда, защото не мога да завърша ниво 9.1 след 56% от завършването му, ако някой ми каже как да го направя, мога да дам на тази игра 4 или 5 звезди
Lep's World 2 Arked gafo
трябва да се коригира, за да реагира правилно. има собствен ум
Leps world е хубава серия от игри, но тази игра има най-глупавата графика от Част 1 и 3 от играта leps world ... Обичах да играя leps world, но тази част направи настроението ми скучно ....
Добре е.
Харесвам тази игра, но......тази игра е толкова изтъркана
Ако имаш нула звезди щях да ги дам за това приложение само забива НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО С ТОВА!!!!!
Lep's World 2 Arked gafo
Моля, издайте още етап, завърших тази игра и чакам още
това е много благодарно, но преживявайте отново, а не преживяване
Най-доброто за дете 🚸
Постоянно ми предлагам геймърски неща и от тях не мога да играя.Моля махнете ги!!!!!!!😶👎
абе задоволяемо е ;-)
Харесва ми
Харесва ми. Това е копие на игра от платформинг тип Super Mario Bros., но въпреки това е сладка. ОБИЧАМ ❤ героите на Leprechaun и фоновата музика в ирландски стил 🇨🇮! Контролите отнемат малко да свикнете. Ако направите грешка и бъдете убити, ще бъдете наказани, като трябва да гледате реклама, ако искате да продължите откъдето сте спрели. Ако не, трябва да започнете от началото на конкретния етап, на който се намирате. Като цяло мисля, че това е доста добра игра.
много лоша игра не може да се играе винаги буфери и връзката е дразнеща най-лошата игра смущаваща изобщо не съм доволен, много скучна игра трябва да подобри софтуера много
Това е добра игра и наистина я харесах.и завършвам тази игра Чакам още нива в тази игра.Молбата ми е Не спирайте тези нива, трябва да изградите тази игра с повече нива.и благодаря за тази игра.и Харесва ми, хареса ми.
Никога преди не съм виждал толкова много добавки в игра! Много е досадно и разочароващо! Те спряха играта ми по средата, за да покажат добавки.. развалят добрата игра
Lep's World 2 আর্কেড xrsq
Играта смърди, продължавам да умирам в свят 8, където трябва да победя магьосника, нищо не ме докосва и просто умирам на едно и също място всеки път, когато се опитам да го премина😡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
По-добър от всички световни игри на Lep, с достатъчно бонуси. Трябваше само да се откажа на етап 8, ниво 4, тъй като тогава беше твърде сложно, трябваше да се люлееш и след това да опиташ да прескачаш пчели
Тази игра е добра, но тя се нуждае от повече нива .😊
Не мога да премина ниво 2. след като завърша последното ниво. играта се затваря. ще го направя 5 звезди, ако проблемът бъде поправен
добра игра. понякога стените за скачане са твърде далеч
Наистина обичам тази игра, невероятна е, но има много добавки, но нямам нищо против. Това е страхотна игра, обичам я 😙😍😊😊
Lep's w.conka.
На 2-7 не мога да намеря последното все едно изобщо не е на тях
Lep's World 2 আর্কেড xrsq
Има страхотни контроли и какво правят нещата в ъгъла? Това е доста лош подарък на Oraginal super Mario Bros.
Просто харесвам играта.. няма проблем в нея и бих препоръчал на всеки да я изтегли, защото е напълно привлекателна!
13-то ниво не ми отваря защо
Само 3 звезди поради ограничени нива и твърде много добавки, в противен случай играта е отлична