Post by mathpemulbioschal on Feb 12, 2022 19:28:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Ball 6: Zıplayan Top 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Ball 6: Zıplayan Top 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız jeton ▞▞▞
▞▞▞ Roller Ball 6: Zıplayan Top 6 2022 version ▞▞▞
güzel
Güzel oyun. Çok komik. 5 yıldız vermeliyim
kırmızı bal oyunununcakamsi gibi ama onun yerini tutamaz yinede idare eder
Güzel oyun
güzel oyun. ama, red ball 4'ü tercih ederim ama red ball 4'den farki farkli skinler var hemde bussuru altin var kutu acmak var yani bunlari yedi birirsen bu oyunu tavsiye ederim. Rastgele zamani bsbsnsjjshsjbsbsjsjsjsjjsjsjsksksjksjsjsjsjdjjdjdjdjdjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjdjdjdjdjdjdjjdjdjdjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjdjejsjejsjjsjeieieisjjsmsnsnjsjsjsksjjejeieieiieieieieiiej nokta rastgele bitti ))))))
Oyun çok keyifsiz bir oyun kardeşim beğenmedi ben tanıtımlar😠😤😤 BM Fffgh Hakkari fh huu görüldü
Hasan abi'yi reklamda gördüm ve belki iyi oyundur diye yükledim ama oyun tek kelimeyle iğrenç.Ayrıca ikide bir reklamdan çıkmaktan kaçının.-99999999 yıldız
herhangi bir ödül için ekler ama oyun güzel yani 4 yıldız
🐶🐒🐒🦊🐕🐺🦒:-$🚭🦖🦕🐉🐲🦉🦎🐱🐄🍎⚾🎍🧧
oyun çok güzel ama bir şey alinmiyo bilen varsa söylesin
Bu oyun Roller Ball X'ten çok harika Bunu sonsuza kadar oynayacağım Bu oyunda Squid oyun bekçisi Derileri Ve her şeyi var Ama bana sarılmış wuggy ve kalamar oyun bebeği derisine ihtiyacım var
Ben yeni yü klüyorum kuzenim dedi ki du oyun çok güzel
Hizmet edecek yeni bir şey yok. Tekrarlayıcı seviye birkaç seviyeden sonra sıkıcı hale gelir
Oyun MMMMMMMMMÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜKEMMEL oyunu herkes yüklesin şu oyunu bosslarda var red ball 4 deki gibi değil gibi la başlıyorus bide ismi kırmızi Top 6 oyun MMMMMÜÜÜÜÜÜÜÜ çok farklı!!!!!!!!!
çok kötü çok kötü
aramızdaki bu arada lu olduğu için yükletiyorsanız aramızda bir süt hiç bir şey yok
Daha zor olmaliydi bide cok reklam veriyor
bu oyunu çok iyi yapıyor
Böyle açgözlü oyun Hakkında
Şimdiye kadarki en kötü kullanım.. reklamlardan gelir elde ettiğinizi anlıyorum. Ama bu çok fazla. Bu oyunu 30 dakika oynarsanız, reklamlarda 20 dakika harcamanız gerekir.
Son seviyeye ulaştığınızda sizi yeniden doğurması hoşuma gidiyor.
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 آرکیڈ rlce
oyun güzel ama bende biraz kasyo
Müthiş oyun, bazı zor seviyeleri ve bazı kolay seviyeleri var ve zorluğu harika aşk bu oyunu satın almalı
olay güzel ama bazı toplar çok pahalı lütfen indir
MUTLU BENİM
Çok zooooooooor 2b yıldızdır😡😡😡
Merhaba! Ben bu oyunu çok beğendim. indirebilirsin. Ama kafasından bir oyunu şu bı anda tüm canları videodan alın yanı böyle böyle bir olay olabilir 50-60 hakkında biraz tahmin yüzünden yüzünden çok reklam.
5 yıldız verenlere inanmayın bir şey göstermiyor 29. Level de bombayla alakam olmadığı halde yandın diyor.
2 yıldız kırdım. Çünkü turnuva 174. Bölümündeyken Levelden tekrar başladı. Karakterler gitmedi.^_^ . Oyunun devamını. (Gdgrgdgeggghfhhyhsrhysrhrthyrthththgrcsnjcshkhxkcshidhivdhfihifhdivhdihvidhvidhvidhvjbfjbcvbfjbvjdbvjbvjbvjhvjfbvjfbjvfjvhfihvfihvifhvdihvfihvdkhvkdhvkdhvkfbvdkhvidbidbvibdvdbifbdivhdihfidhfdhfidhfhfidhfidhfihefihfdihvidhvidhvjdnvjfbvjdbcjdbvjdnvindcknckdnfkdjfknvknvjdbvjdbfkdnvkndncjbvjdhvhfhfuffgguhfhvjdhcjdjcksjckjvnffjfbvjbvfhbvjbfvjfvnjdnvjdnckdnkcjkscjkdvnkdvnjnd
Modlu Bir Versiyon İstiyorum...Ama Modlu Versiyonlar Çalışmıyorlar Sadece Modlu Bir Versiyon Almaya Çalışmanız İçin Sizi Sonsuz Bir Döngüde Bırakıyorlar Her neyse Orjinal Red Ball 4'ü Fdg İle Oynayın Daha İyi Ve Modlu Bir Versiyonu İndirebilirsiniz
Bu oyun sadece kırmızı top 4'ün bir kopyası. Sıçrayan top 6 olarak adlandırılması dışında, bundan nefret ediyorum, doğrudan berbat ve çok fazla reklam var
Beğendim
Allah'ım YA bu baya sevilen top oyunlarından alınmış zaten onu indiren kişilerdir !!!! Mesela ( kırmızı top 4 ) onun BAYA ÇAKMASI!!!! Sadece her şeyi değiştirebilen ve baya kötü yanları var. onun seviyesi atlayışında insanı neden oyalıyorsun? 🤔 Bu yanı zaten kimse sevmez! Ben olsam ki benim😂 "SİZE ÖNERMEM" indirmeyin sakın!!!!
Bu, kelimenin tam anlamıyla oynamaktan daha fazla reklam izlediğiniz diğer oyunların aksine, çok az reklam içeren çok iyi bir oyundur. Her seviyeden sonra bir reklam olduğunu söyleyen bir inceleme gördüm. Çoğu zaman, bir reklamın size daha sonra daha fazla jeton verdiğini gösteren bir düğme vardır, ancak biraz beklerseniz, jeton düğmesinin hemen üstünde bir sonraki seviye gibi bir şey çıkar, tıkladığım şey budur. diğer zamanlarda bir sonraki seviye oradadır. Tek kötü şey, bazen seviyelerin küçük bir değişiklikle tekrar etmesidir :-) :-)
Süper oyun canın çocuklarına çocuklarına tavsiye ediyorum
Yeni görünümler için çok fazla reklam var ve kırmızı topu kopyalıyorlar
seviyorum
MultiCraft — Build and Mine! Abenteuer hvh
Oyun eğlenceli, hoşuma gidiyor ama her bölümü bitirdiğimde sonuna geldiğimde mutlaka reklam çıkıyor ama reklamlar çıkmıyorsa orada takılıp kalıyorum bir sonraki bölüme geçemiyorum bile. Tüm uygulamayı kapatmak için ana sayfa düğmesini kullanmak zorunda kaldım, ancak bunu yaparsam, gerçekten geçtiğim seviyeyi tekrar etmem gerekir. O zaman reklamlar kullanılamıyorsa, bunu tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyorum, bir şekilde sinir bozucu oluyor. Umarım bu düzeltilebilir çünkü bu oyundan gerçekten zevk alıyorum.
bende var kokuyor
180 levele geledim oyun bitti başa sardı bu nasıl oyun
Bu oyunu sevmiyorum. I Bir şekilde 175 seviye yukarı çıktı ve birdenbire 1. seviyeden başladı.
oyun harika ama seviyeyi çok sert oynadığımda çok çıkıyor ve pil azaldığında oyunu oyna'ya basıyorum pilim bitiyor o oyunuma vuruyor 😂 bu yüzden beş yıldız verdim 🤣
Bu oyundan nefret ediyorum çünkü 3 sorunum var 1. 2000 jeton almamız için bize beş yıldız verin diyorlar ama bu aldatmaca kardeşim beş yıldız veriyordu Beş yıldız verdiğinde onu izliyordum sonra bize 2000 jeton vermedi👿👿 2. sorun, herhangi bir topu kaydettiğimde, kilidi açmak için izle ekle diyor👿👿 3. üçüncüsü, yeşil tepelerde iki patronu öldürdüğümde kutu fabrikası oluyor, kutu fabrikasında iki patronu öldürdüğümde kutu fabrikası oluyor, tekrar yeşil tepelere gidiyor 👿👿 dolandırıcılık kötü noob uygulaması!
İyi
Premium görünümler için neden ödeme yapmanız gerekiyor?
Oyun güzel ama hep başarmak 29. Bölümdeyim 22. Geliyor
Red ball' ın çakması sakının.
Reklam izlemekten oyun oynanmıyor. El insaf oyun daha başlarken, arada bölüm bitince konu reklam.
Çok kolay lütfen zorlaştırın