Post by mathpemulbioschal on Feb 12, 2022 19:25:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MODERN WARSHIPS IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodas padidina pinigus ▞▞▞
▞▞▞ MODERN WARSHIPS 2022 version ▞▞▞
anksčiau buvo smagu, bet po atnaujinimo jame yra daug klaidų. Kaip priešas galėjo mane smogti, bet aš negalėjau jų pamatyti iš arti? kai kurios raketos tiesiog nugalėjo klaidą, 1 raketą pamečiau 2/3 naudodamas port royal, tai juokinga, lėktuvas gali svyruoti? pataisykite, kad būtų tikroviškiau
Taip, tai įdomus žaidimas. Negražus, smagu žaisti. Neturi interneto? Gerai, kad yra neprisijungęs režimas.
Tai turbūt geriausias nemokamas karo laivo žaidimas, su kuriuo teko susidurti, tačiau žaidimas yra neįtikėtinai smulkus. Kasdienes misijas įmanoma atlikti tik tada, kai neturite gyvybės ir kiekvieną savo egzistencijos sekundę praleidžiate žaisdami. Apdovanojimai už žaidimą yra niūrūs. Galite sunaikinti tris laivus ir parduoti daugiau nei 500 000 ir gauti tik 50 ar 60 tūkstančių dolerių. Laivai paprastai kainuoja milijonus dolerių, o xp už žaidimą taip pat yra blogai. Pataisyk tai, tai tikrai kvaila.
Gražus žaidimas
Pradžioje atrodė puikus žaidimas, man sekėsi puikiai. Tačiau kai tik pradėjau tobulinti ginklus, susidurdavau su galingais žaidėjais, kur mano nuotolis ar ginklai buvo labai neveiksmingi. Degtukų kūrėjas visiškai čiulpia. Bloga žaidimo patirtis. Jei ne tai, žaidimas būtų puikus.
Žaidimas per brangus, kai kurių laivų vertė yra 12 mln., o tai yra apgaulė ir jūs uždirbate 60 000 pinigų, jei padarote 400 000 žalos per rungtynes kiekvieną kartą, kai aš įsigyju laivą, kainų padidėjimas tikrai turi pataisyti žaidimą.
Žaidimas yra daug sudužęs ir vėlesnis..
Kai pirmą kartą buvo išleistas šis žaidimas, šis žaidimas yra įdomus, bet dabar šis žaidimas tapo stulbinančiu ir grynųjų pinigų griebimo žaidimu, atnaujinimo sistema yra bloga, jūs neturite galimybės kovoti su visiškai atnaujintu laivu nauju laivu, net su kokiu nors laivu ir ginklu. esate tokie OP, kad galite tik pasvajoti, jei norite juos nugalėti, nebent turite OP ginklą
Šis žaidimas yra blogiausias pokalbyje, kurį jie nutildo be jokios priežasties. Tiesiog kalbėdamas su savo draugu jie mane nutildo.šis žaidimas suk
Prašau ištaisyti klaidą ir atsilikti, man patinka šis žaidimas. pls kūrėjas jį pataiso, bet „Mobile Legend“ puikiai ištaiso vėlavimą ir klaidas, kūrėjas tai pataiso gerai...
Nuo vakar žaidimas neveikia tiek daug klaidų ateina mano laivas energija be jokios kovos prarasti, kas vyksta su šiuo žaidimu
Kažkaip beprasmiška žaisti karinio jūrų laivyno žaidimą, kai dauguma žmonių tave naikina oro pajėgomis... Tai taip kvaila, jei nebūsi iš karto išnaikintas, tai uždelsimas privers tave mirti, todėl aš negaliu pakankamai pinigų, kad galėčiau pakelti savo laivus, o tai yra kvaila. Šiam žaidimui reikia rimto darbo. Kaip sraigtasparniai ir reaktyviniai lėktuvai gali padaryti tūkstančius žalos, o laivai gali jiems padaryti tik kelis šimtus (maksimalus ginklų), TAIP NESUbalansuota Kvaila, be to, žmonės gali tave apšviesti ten, bet tu negali padaryti to paties DONT INSTAL
Tikrai geras
Labai pavargo ir atsibodo žaidimas dėl tokių priežasčių, kaip ir Mokėkite, kad laimėtumėte: pavyzdžiui, jei susidursite su kuo nors, kas žaidime sumokėjo už velniškai brangų laivą, žinokite, kad jūs ir visa jūsų komanda esate sukrėsti. Per daug šlifavimo ir laivai kainuoja per daug. Tiek daug pastangų. Daug kartų rungtyniavo su geresniais varžovais. Vartojimo reikmenys kainuoja per daug pinigų, kad būtų galima susigrąžinti ir tt Patobulinkite žaidimą ir pabandykite padaryti jį geresniu kūrėju.
Gerai, kad žaidimas yra gerai subalansuotas, kai žinote, kaip jį žaisti, o problema yra tai, kad pvp režimas atsilieka, negalite žaisti gerai, net jūsų „Wi-Fi“ jau yra didelis Mbps, tikiuosi, kad tai išspręsite...
Mokėkite, kad laimėtumėte žaidimą. Beprotiškai daug aukso/grynųjų kainuojantys laivai yra per daug galingi. Piršlybos taip pat prastos. Tai leidžia žmonėms sudaryti 5 žmonių komandas su draugais, todėl dažnai su šiomis komandomis susidursite su robotais ir noobais savo komandoje. Reikia daug darbo.
Puiku, bet malonu! pridėkite itin žemą grafinį nustatymą, prašau, mano telefonas negali jo priimti net esant žemiausiam nustatymui.
Prašome atnaujinti Ijin Yamato, ginklų oro gynybą, nes ginklų oro gynybos ugnis kyla iš priešo beveik su raketų dronu ir reaktyviniu lėktuvu labai prastai, taip pat mažai žalos.
išspręskite raketų šlamšto problemą, ypač iš subs. Mes nešliname 8 valandas iš eilės, žiūrime vaizdo įrašus už nemokamą atlygį, perkame daiktus su auksu, kad nusipirktume laivą, tada atnaujiname jį, kad mirtų žmogus, kuris gali tik kaip pašėlęs bakstelėti raketas. Dabar jie gali paleisti raketas po vandeniu, tai pablogėjo. Kodėl švaistome savo laiką tam, kad mirtų nuo raketų šiukšlių siuntėjo? Pataisykite savo žaidimą, tai modernus karo laivas, o ne modernūs povandeniniai laivai ar šiuolaikinis raketų šlamštas.
Mano apdovanojimai neatnaujinami iš karto, pavyzdžiui, aš baigiau rungtynes, aš negaunu jokio apdovanojimo, turiu išeiti iš žaidimo ir po kurio laiko vėl įeinu ir yra mano apdovanojimai.
Žmogus, su kuriuo vakar žaidžiau, negaliu vėl žaisti su tuo pačiu žmogumi, nes abu prisijungę, bet vis tiek rodome vienas kitam neprisijungę, kodėl tai toks apgailėtinas vyras, ar galite tai išspręsti kuo greičiau prieš pašalindami. Aš tikrai myliu šį žaidimą
Žaidimas buvo įdomus, bet jis sustoja ir nežais, tik šiek tiek mikčioja, o paskui išsijungia, ypač kai aš esu mūšio viduryje ir laimiu, jis išsijungia, jis tai daro. jau 2 ar 3 savaites, todėl randu kitą žaidimą, panašų į šį, jei pavyksta rasti
Kiekvieną kartą, kai noriu žaisti, turiu ieškoti žaidimo, nes jis neįdiegiamas mano telefone, o pastaruoju metu negaliu nusipirkti jokių pirkinių ir per ilgą laiką nepavyko laimėti nė vieno mūšio, žaidimas yra baisus kai žaidžiate pakankamai ilgai, kad jie sustabdytų jūsų pažangą nepirkdami atnaujinimų
Gerai
VISIŠKAS ŽAIDIMO ATŠAIKYMAS. NEATSISIŲSTI. ŽAIDŽIAU 8 ŽAIDIMUS IR NUOLAT DARGUODAME IR VEIKS JUMS iš proto! VISI KITI MANO ŽAIDIMAI VEIKIA GERAI IR NESUTRAUKIA, IŠSKYRUS ŠĮ.
Padorus žaidimas, apgaulinga pardavimo praktika. Nusipirkau „pasileidimą“, kurį praleidau nemažai laiko bandydamas surasti, nes jis buvo laikinas, ir niekas nerodė, kad taip būtų, tik kad jo galiojimas baigsis maždaug po savaitės. Daug kartų siuntė el. laišką kūrėjams ir negavo atsakymo. NELEISKITE savo pinigų šiam žaidimui.
Man patinka šis žaidimas, bet kai ateina atnaujinimas ir kitam žaidėjui parašiau savo asmeninę nuomonę apie naują žemėlapį pokalbių kambaryje, pokalbių modas mane nutildė. Ar žaidėjams draudžiama reikšti savo asmeninę nuomonę kitiems žaidėjams šiame žaidime? Jau rašiau apie tai žaidimo savininkui per instagramą, tikiuosi, kad jis tuoj atsakys. Nes labai gaila, jei geras žaidimas tampa nebeįdomus dėl arogantiško pokalbių modo požiūrio.
Toks nerealus žaidimas. Turite Indijos „bharmos“ raketą, kuri yra viena geriausių žaidime, o iš tikrųjų ji tikriausiai yra viena prasčiausių. Maloniai sutvarkykite savo statistiką ir įvertinkite nešvarią bazę iš tikro, o ne fantastikos... Bet vėlgi tai tik žaidimas, kurį galite fantazuoti, ką tik norite, tikrovės nepakeis, o žaidimo fizika taip pat yra išjungta.
Man reikia pinigų laivais, bet žaidimo kojos labai blogos, o jūs turite žaisti amžinai, aš visada gaunu 100 000 už rungtynes, bet aš mirštu taip greitai ir sunku man 1 burna pasiekti 15 lygį, o laimėti reikia.
gražus žaidimas, bet sunku rasti pinigų, blogiausios kasdienės misijos
Žmonės bendruomenėje (Discord) yra labai nepatenkinti, be to, nėra jokių kampanijos misijų, tokių kaip WoW (karo laivų pasaulis).
Tai geras žaidimas, bet kai peržengiate 15 lygį, turite tiek daug atsilikimo
Snake Rivals - Fun Snake Game Екшн gsw
WTH, šiandien nuėjau žaisti, o mano profilis nuvalytas taip, tarsi aš niekada nežaisčiau. Viskas dingo. Žinau, kad buvo atnaujinimas, ir nesu tikras, ar tai padarė. Sutvarkyk kuo greičiau!!
3 pakopos misija yra labai sunki, pakoreguokite ją, nes aš tik naujokas 3 pakopoje
Geras žaidimas, gera grafika
Taigi.......nuobodu 🥱..tik vienas režimas..... Tikimės, kad taip.....po naujo atnaujinimo bus pridėta naujų režimų.....🥱
Gerai, žaidimas buvo gerai, žaisti galima nemokamai, o laimėti nemoku, bet, deja, po atnaujinimo, kai laimėjau naudodamas savo senąją sąskaitą, pinigai ir auksinės monetos iš mūšio, kurį laimėjome, nebuvo įtraukti į mano sąskaitą ir aš negaliu nepirkite kitų karo laivų ar atnaujinimų, nedelsdami ištaisykite tai, manau, kad tai yra naujojo aukšto atnaujinimo klaida
Labai geras!!!
Žaidimas visada kabo mano telefone, aš nebemėgauju žaidimo
Gudas
Jūsų žaidime yra rimta klaida, galėčiau tinkamai užsiimti aukso auginimu, nes sistema dažnai neatnaujina duomenų apie mano laivų žudymą lauke. Pavyzdžiui, sistema rodo, kad aš nužudžiau 0 laivų, o iš tikrųjų paskutiniame raunde nužudžiau 2 laivus. Manau, kad jums reikia atnaujinti sistemą, kad ištaisytumėte šią klaidą
Kodėl mano iš anksto įdiegtas įrašymo įrenginys nebeveikia? jis veikė anksčiau, mano telefonas yra Redmi 9T