Post by mathpemulbioschal on Feb 12, 2022 19:19:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה נקודות רבות ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
ראשית אני אתן כל הכבוד למפתחים והמעצבים של המשחק הזה.. באמת משחק מסורבל כזה מדהים הייתי מכור להשלים את הרמות...אבל אל תדלגו על הרמות עם מטבעות או מודעות..יש לי' לא דילגתי על רמה אחת סיימתי את הרמות תוך 3 ימים.. אם אתה משחק רמות קשות אתה תהיה מתוסכל להשלים אבל אתה יכול לקחת הפסקה ולנסות לפתור עם סבלנות, לשלוט במחשבות שלך ולהיות מרוכז. אנא שחרר רמות נוספות מחכה בסקרנות!
יש לו הרבה פרסומות ולפעמים אני לא יכול לקפוץ
אני אוהב את זה, אבל סיימתי את כל הרמות תוך יומיים. האם יש לי עוד רמות
זין
משחק מושלם ומהמם! רק אחרי שקונים את כל הכדורים נשאר לי מטבעות ואין לי מה לעשות איתם...
Go Escape! Trò chơi điện tử rzv
זו אפליקציה נחמדה ומעניינת קצת מתישהו היא תפסיק אני אוהב לשחק במשחק הזה ואתה צריך גם לנסות את זה פעם אחת הרמה קשה ומעניינת
זה משחק נחמד ומעניין. קונספט טוב וטכניקות משחק.
למשחק הזה יש גרפיקה טובה. זה לא צריך רק להגיד לך הו, יש לנו עוד רמות שמגיעות בגלל שסיימת את המשחק. במקום זאת, הם היו צריכים לשחרר את המשחק בזמן שהם הוסיפו רמות. אבל המשחק הזה מאוד ממכר ומהנה. #אוהב את זה
משחק גרוע אל תורידו
The advanced visualization: get photorealistic terrain on your screen! -Safety Cameras A must-have addition to your navigation app: the
Amazon.com: Congratulations on your escape: Going away Gift for Coworker / Colleague leaving Gifts | Blank Lined Composition Notebook, Journal & Planner:
יש לאגים לא כדאי להתקין
אפליקציה ממש כיפית אבל לפעמים משעממת....😅
משחק טוב אבל הוא מעצבן עד שאני באמת רוצה לשבור לי את החיבור ואנמ לא צוחקת כמה פירסומות כמה כיאלו נפלתם על השכל הכל תקין שנולדתם כמה זה לא נורמאלי כל פעם שאני נפסלת אבל כל פעם ואני לא מגזימה כל פעם יש פירסומות זה לא נורמאלי אם אתם יכולים. טיפה לעתכן את המשחק לפחות פרסומות אני אשמח על מיליון אחוז שכולם היו שמחים ואנשים מורידים את המשחק הזה תקחו בחשבון שיש מלאאאא פירסומות זה דעתי תודה
מאוד מפגר ותקול! כשאני מנסה להקיש, מדי פעם זה לא יגיב להקשה הקשה שלי. מעצבן בגלל האיכות הגרועה. פיצח לי את המסך כי אני חייב ללחוץ כל כך חזק!! מוחק, אף אחד לא צריך להוריד!!!
משחק טוב, לכל היותר. אבל אחרי שאתה מפסיד בערך; 3 פעמים אתה מקבל ומודעה. ככל שאתה עולה גבוה יותר הרמות נהיה קשות יותר. אבל לפעמים זה קורה בגלל שהם כמעט בלתי אפשריים.
יותר מדי מודעות, בקושי יכולתי לשחק במשחק עצמו. כמו כן, בכל פעם שנחתתי באחד מעיגולי השפיץ המסתובב, הייתי צריך מיד להפעיל מחדש את הרמה. המשחק הזה גרם לי לרצות שאני יכול ללכת לברוח! זה.
היה כיף בהתחלה, אבל לאחרונה כשאני מקיש על המסך כדי לגרום לכדור לקפוץ שום דבר לא קורה. כמו כן, יש מודעת באנר בתחתית המשחק שצריך למקם במקום אחר. אני לא יודע כמה פעמים כשאני מקיש על המסך אני מקיש על המודעה בטעות וגורם לי להפסיד.
Go Escape! Trò chơi điện tử huta
נחמד קצת מרגיז אבל נחמד
פשוט נצח את זה, משחק מעולה. הרבה שעות של כיף.
המשחק מעולה מאוד אבל רמת המשחק היא 202 רק אני מסיים את המשחק הזה אבל משחק מהיר אצבע עבודה קשה אבל קליל יש לי 5 ימים רק כדי לסיים שוב את אחד המשחקים האהובים עליי......🥰
Go Escape! Arkády owsc
גרועעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה לא נותן לקפוץ בכלל
וארק ךופה
Ein Kerem - An Escape in the Hills - ירושלים
משחק מדהים! הלוואי שהיה יותר בכל זאת 😔. סיימתי מהר מדי. לא יכול לחכות לרמות נוספות!
הדירוג שלי למשחק הזה היה 5 כוכבים אבל אז שיניתי אותו ל-2 כוכבים כי הוא תקלה הרבה. אני צריך להפעיל מחדש רמה רק בגלל התקלות ובאמת שנאתי את זה עד כדי כך שהתחלתי להשתולל 😡 אם אתם קוראים את זה אל תשחקו במשחק הזה חבל על הזמן 😡😡😡.
סיימתי את כל השלבים וזה ממש כיף אשמח לדעת עם יש המשך של שלבים💖
המשחק הזה די מגניב, אבל הסיבה ששמתי שלושה כוכבים היא בגלל הבאגים, הפיגור וכו'. ראשית, הבאגים. אף אחת מהפרסומות לא מביאה לך כלום. רציתי כמה אבני חן, כי הייתי די קרוב ל-200 (יש לי 170), אז אני צופה בפרסומת. סיימתי את המודעה, הסתכלתי על אבני החן, היו לי 170 עדיין. גם דילוג על הרמות עם המודעות לא עובד. עכשיו לפיגור. אני לא יודע למה, אבל הכל פשוט מפגר כל כך שהכל נעצר. אני לא יכול לקפוץ ולא אתגלגל. הצעה היא לגרום לכדור להתגלגל בפועל. 😤😡
טייטו · טמאיו קוואמוטו קיויוהירו סאדה. Masako Inata · Arcade · Super Famicom · Arcade : 1990. Super Famicom : JP: 10 ביולי 1992.
אני אוהב את המשחק הזה, הוא מאוד מאתגר. אבל היו לו גם כמה באגים בזמן ששיחקתי בו.
משחק טוב אבל יותר מדי פרסומות, אז שילם להסיר אותן... שבוע לאחר מכן ואין תשובה מהמפתחים ועדיין מקבל פרסומות!!!! מאוד מעצבן אל תיתן להם כסף
미로와 그 이상 퍼즐 pqdl
קשה 😣
זה ממש כיף אבל נגמרו לי השלבים
Go Escape! 街機 fvew
However, there is a chance they could escape from the ball and you will have to throw another in an attempt to catch them. The Pokémon that are high-level and